reede, 22. juuli 2022

Uue aja asjad

 Kui ma Tallinnasse kolisin, siis olin püsti hädas venekeelsete klienditeenindajatega. Minu probleem noh, ei ole minust selles keeles lobisejat, sõnavara on ahtake. Nüüd läksin vabatahtlikult ukrainlannast juuksuri juurde. 

Töö oli aus ja korralik. Ja no põhimõtteliselt saab käte-jalgadega kõik räägitud, ülejäänud aeg ongi hea ja vaikne omi mõtteid mõlgutada või raamatut lugeda. 

Tõsi, kahe tunni asemel kulus viis ja pool ja äärepealt oleks praamist maha jäänud. Mis näitab, et nüanssideni ikka käte-jalgadega rääkides ei jõua.

6 kommentaari:

  1. Püha püss, 5,5 tundi :D

    Kas hind oli sama, mis tavaliselt kahe tunni eest?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuna ma käisin järjekordselt uues kohas, siis ma muidugi nende tavapärast hinnaskaalat ei tea, aga kui võrrelda enda seniste kogemustega teistes kohtades, siis jah, 135 eurot tundub mulle juba täitsa Harju keskmine tasu. Lihtsalt mõnikord maksan selle raha ja saan küll väljaskasvu värvitud + toonimise, aga kollane on kollane on kollane :) Seekord võttis juuksur selle kollase hävitamise ikka südamega ette ja tulemus on igati aus ja korralik. Mul oli lihtsalt juuksurist nii kahju, sest ta oli ju ilmselgelt ajahädas ja tal tulid uued kliendid peale ja siis ta seal püüdis nii teha, et mõlemad oleksid rahul.
      Igatahes on mul hetkel täitsa tõsine plaan selle juuksuri juurde ka järgmine kord minna :)

      Kustuta
  2. ehhee.. mul tuli kohe pähe see kuuldemäng Juuksur ( laupäeviti Vikerraadio), saad oma loo neile müüa :)
    aga 5 tundi!! jumal hoidku, mida sulle ometi tehti??

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tõesti ei saanud lõpuks aru, mitu korda mul triibutati, värviti ja tooniti :)

      Kustuta
  3. 135 euri peaaegu 6h eest on ilmselt veel isegi odav, aga kui 2h eest, siis ma küsiks, kas sul on nüüd poolde selga juuksed?!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No natuke mul miskit siin peas vist ikka on... :)

      Kustuta