pühapäev, 10. juuli 2022

Sünnipäev saarel

 Tänavu võimaldasin endale sünnipäeva mandril, kõigi võimaluste linnas... aga lõpuks hakkas hommikul ikka miski sügelema ja kihelema ja põrutasin hoopis Aegnale. Parim otsus. Miks te pole mulle varem öelnud, et seal on nii mõnus? See on nii lähedal, nii puhas ja nii kompaktne - ideaalne laisa inimese väljasõidu sihtkoht. 

Laev väljub kolm korda päevas, ööseks jääma ei pea, saab teha endale paraja retke, kas umbkaudu nelja- või kaheksatunnise. Pilet on 6 eurot edasi-tagasi, ostmine mugav ja lihtne, väljub Linnahalli kõrvalt. Laev on puhas ja aknast näeb ka midagi (meenutagem minu Langkawilt Koh Lipele sõitu ja musta kilega kaetud aknaid :))

Algul põdesin, et rattapiletit osta ei õnnestunud, aga tegelikult pole sinna ratast vajagi, mugavam ongi jalgsi tiir peale teha, siis pole muret, kui tahad vahepeal üldse vees kahlates astuda või ronida mõne militaarrajatise otsa või sehkendada võpsikus (seda seal küll palju pole, ikka sellised ilusad ja kuivad metsaalused). Kõik on märgistatud-viidastatud, rajad mõnusad, rannad kaunid, hästi korraldatud prügimajandus, kuivkäimlad olemas (paberit isegi oli!), grilliplatsid, varjualused einestamiseks.

Ja mu meelest sobib see nii romantikutele (Katarina võiks seal järgmise amüseerimise korraldada (kui juba pole käinud) ja Kertu võiks oma präänikuga sinna minna, ja kõik teised leiaks ka kaaslase ja põhjuse, kindel see).

Raudne soovitus.




















4 kommentaari:

  1. Palju õnne ka minu polt tagantjärele :) Ja aitäh, mina küll võtan soovitusest kinni.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh-aitäh, kniksutan ja kraapsutan hoogsalt oma raksuvate liigestega!
      Väga tore, et soovitusest kinni haarad, nii õige mõte! Ma ise ootan nüüd järgmist mandrile tulekut ja siis peaks järgmise väikesaare ette võtma.
      Ah jaa, unustasin mainida, et seal on mingi pisi-pisike toidukiosk ka olemas, kohe sadamas siis, aga kuna endal oli seekord moonakott kaasas, siis see jäi proovimata.

      Kustuta