kolmapäev, 23. detsember 2020

23.12

Varsti sulgevad taas restod jms toredad kohad oma uksed. Selge pilt, tühja sest kolimisest ja pakkimisest, kähku naabreid avastama. Loomulikult olid pooled kohad juba reserveeritud kui ma helistasin (okei, nii tund enne soovitud aega), seega lõpuks ikka Pegasusse, kus siiski kunagi pettuma ei pea. 
Kuulsin, et teised tublimad tüübid bukisid endal kuni 27.12 igaks õhtuks mingi koha, et ikka maksimum võtta. Meie olime minemas tunne-oma-kodumaad tiirule, seega nii palju laiutada ei saanud. 

Hommikusest lumekirmest polnud õhtuks kuigi palju järel, peamiselt vihm. Rahvast siiski endiselt palju. Politsei patrullis nii autos kui jalgsi. Läksin ka selle aasta viimasele raamatupakile järele Solarisse, loomulikult oli ka seal jalgsipatrull sebimas. Võtsin taskust oma suht näkase maski ja surasin ette, enne kui nad eskalaatori varjust välja jõudsid. Ja ma näen, et selliseid maskikandjaid on teisigi... seega leian, et sellisel kujul on see mask tervisele hulka kahjulikum kui ilma käimine, aga no eks me siis teeme head nägu ja mängime lolli edasi. 

Diivanite tarne, muide, on kuhugi märtsisse, vähemasti määrivad nad klientidele mett moka peale :) (See oli nüüd väike kõrvalepõige.)








 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar