teisipäev, 20. august 2024

Superkuu

 Jah, seekordne superkuu oli enda eel käiva lubaduste vääriline. Ärevust ja konflikte mu ümber küll polnud, aga tehnikavidinad andsid küll otsad. 

Läksin vana maja teisele korrusele, WC-s kenasti valgusti toimis, aga kuniks tubadest otsaga uuesti sinna jõudsin, oli kutu. See on mingi loll leedidega variant, maru kõrgel kah. Tore. 

Kuna seal jäi koristamine siis pooleli, sest pimedas koristamisel ei näinud (pun intended) eriti mõtet, läksin suvekööki. Seal olid mingid sellised teemad, et nagu ka ei saanud hästi toimetada, aga aja parema kasutamise eesmärgil kobisin veekeetja ja kohvimasinaga keramajja, neid puhastama. Kohvimasin käis vahendiga esimese ringi ära, järgmise loputusringil jälle kaputt. Õnneks on mul keskmisest osavam abikaas valitud. Pärast seda, kui olin lubanud rongi alla joosta, ja pärast mõningast meelitamist sai ta selle tööle. Kena.

Õhtu tuli paraku lõpetada ebapidulikult pasteedisaia süües. Ja jälle - panin saiad rösterisse, esimese tiiru käisid korrektselt ära, aga järgmisi viile pannes... ei midagi. Röster rikkis. Isegi abikaas ei saanud tööle. Isegi tema, mõelge!

Kusjuures tegemist oli päevaga, mil iga minut arvel, nagu ikka. Siiani imestan, et paati sillast Heltermaa sadamasse viies paadimootor õhku ei lennanud. Tõsi, rooli ma seekord ei istunud. Igaks juhuks.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar