teisipäev, 29. august 2023

Toriseja ja Escort

 Kuigi eile õhtul laekus mulle ka kõik vajalik teleri vahtimiseks, otsustasin siiski kinno minna. Kyrö "Kõike head, toriseja" olen kunagi lugenud, mitte et ma sisust suurt mäletanuks, aga eks need vanade meeste raamatud ja filmid on kõik sarnase sisuga. 

Oli selline muinasjutumaiguline ja happy end ja kõik see muu värk ja kui nad surnud pole, siis elavad tänapäevani. Bling-blingi ja tingel-tangeli kõrvale vahelduseks ju tore küll. 



Telerist vaatasin Lusti Korfu-saadet. Ma tean küll, et need saated mul kopsu üle maksa ajavad ja ma suurema osa saatest seda siunan ja diivaninurgas valudes väänlen, aga samas hea maandus. Nagu ette oli arvata, siis esimene saade Korfut veel ei näidanud (ja sarja viimane saade tehakse kokkuvõttev ja tagasivaatav, seda ma teile ütlen...:)). Tema eelmise saatesarjaga oli sarnane ka rendiautole kulutatud aeg ja energia, aga ilmselt see rohkem ta mehe kiiks ja tähetund. Ja hästi oluline oli ka kombinaathotelli vabaajategevuste, eriti petangi tutvustamine. Korraks oli juba hirm, et sama põhjalikkusega võetakse ette ka noolemäng, vesivõimlemine, kõhutants, piljard ja mis iganes aktiviteedid neis hotellides kõik on.  Imeline Korfu noh. 

Tegelikult tore huumorisaade, mis seal ikka öelda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar