esmaspäev, 24. august 2020

"Kuldne puur"

 "Kuldne puur" Camilla Läckberg


Natuke aega kannatas lugeda, aga siis viskas ikka ära. Ma muidugi tunnustan Läckbergi - ta teab, mis müüb.
Kirjelda rikkaid ja ilusaid ühes nende õnnetu olemisega!
Lao ritta palju hirmkalleid brände (no ikka kohe kõik, mis pähe tulevad!)! Pane see kõik hästi klišeelikku ja etteaimatavasse vormi, et taeva pärast lugeja ei peaks ajusid liigutama või mingite ootamatustega rinda pistma.
Ah jaa, seksi lisa ikka ka näpuotsaga, ja mitte lihtsalt seksi, vaid loomulikult sellist, mis kõik koduperenaised käima tõmbab (olgu poolvõõrastega, juhuslik, jõuline, taha ja suhu ja samas vaimus edasi).
Ja seegi pole veel kõik - viska sekka ka majandusalaseid termineid, kasvõi loeteluna (mikroökonoomika, makroökonoomika, finantsanalüüs, statistika jne). Kogu aeg oli rõhutatud kui tark ja andekas on Faye ja et mehe ettevõtte ainult tänu temale üldse saavutaski edu, aga no kurja, ma jätsin enne raamatu pooleli (3/4 higistasin lugeda), kui suutsin lõpuni aru saada, mida pöörast ta siis selle Compare´iga oli teinud, et see ikka nii übermegagiga edukas oli. Aga äkki tõesti kuskil viimastel lehekülgedel selgus tõde...

P.S. Lemmiksõnaks kujunes seekord "putiik" (korduvalt). Samas, ega ma ka tea, äkki ongi selline sõna eesti keeles nüüd olemas.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar