neljapäev, 23. aprill 2020

Vahepeatus, vol 2, ehk Ameerika mäed täna

Mul ei ole mahti uudiseid süsteemselt jälgida. Teate küll, ma saan aru, et on inimesi, kes teavad täpselt, millal on mingid pressikonverentsid ja millal mingid kriisikomisjoni kogunemised jms. Aga no kuidagi see info ikkagi minuni jõuab (eks ikka peamiselt ühe sots.meedia kaudu, aga see selleks). Ja väga vabalt võib juhtuda, et see konkreetne sots.meedia kuvab su seinal asju natuke omamoodi järjekorras ja ajastusega, aga siiski meenutas tänane päev mulle Ameerika mägesid.

Esmalt nägin päeva esimeses pooles jagatud uudist ERR-i lehelt, kus volikogu esimees (vist) andis aru nendepoolsest kolmest ettepanekust piirangute leevendamiseks. Kõik kolm ettepanekut olid kenasti must valgel trükitud ja Mae tegi köögis võidutantsu, sest üks neist oleks ka meid puudutanud.

Teisena laekus peagi uudis, et viimaste analüüsidega lisandus Hiiumaal 2 COVID-positiivset. 
Oookei, nüüd läheb jamaks, mõtlesin. Kõik lendab vastu taevast ja algab otsast peale see elusast peast matmine, sest kohe-kohe on vikatimehel käed-jalad tööd täis.

Järjekorras kolmandana saabus õnneks uudis, et need kaks positiivset testiti siiski väljaspool Hiiumaal, ilmselt neil siis see sissekirjutus ehk elukoha registreerimine oli siis saarel.
Super, statistika muutus taas lootusrikkaks. Hiiumaa hetkeseis on vist 12 positiivset, millest reaalselt saarel on võetud 8.

Hurraa, nüüd läheb leevendamine ikka edasi, mõtlesin entusiastlikult.

Neljandana jagati uudist, et volikogu esimees EI OLE öelnud ajakirjanikule, et tehakse ettepanek piirangute leevendamiseks, vaid et toimus mõttevahetus. Ajakirjanik oli uudisele pealkirja pannes lihtsalt loominguline, ilmselt polnud tal aimugi kui paljud tema loomingut seekord märkasid ja edastasid :)

Väga palju suuri tundeid ühes päevas :) Aga olemine on siiski kuidagi väga helge ja selge. Õnneks paistab see siin igal sammul välja, elu taastub tasapisi, kui järjekindlalt. 

P.S Käisin täna jalgrattal linna teisest otsast leiba ja karulaugupestot toomas (29 km, ja see pole esimene kord sel huvitaval kuul, endal ka juba piinlik) ja panin tähele, et kaks nähtust, mis on tõusva trendiga: kaksikute kärud-vankrid ja koeraomanikud jalutamas kaht võrdlemisi identset koera. Oma peas olen sellele nähtusele juba seoses leidnud, aga ma kavatsen veel tegeleda selle teooria formuleerimisega. 

4 kommentaari:

  1. Mis koerad, mis kaksikud - kui mehed hakkavad jalutama kahe naisega, teine teise käe otsas, siis peaks NWO peale mõtlema! Või mis veel hullem - üks naine kahe mehega. Oioioioi!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :) Ma nii kaugele veel oma mõtetega pole jõudnud jah :)

      Kustuta
  2. Oh, koerad! Miks neid nii palju peab olema? Miks mitu korraga?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ja me räägime hetkel ju linnas koera pidamisest, enamasti siis korteris. Nii kahju. Iga päev vaatan ja imestan.

      Kustuta