pühapäev, 18. august 2019

Kõik on läinud

Nüüd on nad päriselt läinud... alles jäi vaid tühjus...
Oleme südamest tänulikud kõigile teile, kes te aitasite kaasa ja olite moel või teisel osalised hästi õnnestunud Soonlepa karjamõisa teatrisuves, mis ühtlasi oli meie neljas hooaeg:

- hiidlased ja suure maa inimesed, kes tulid jalgsi ja autoga, bussiga ja paadiga, rattal ja joostes! Üheksast etendusest seitse olid täissaalile ja panid me võimed proovile.

- Theatrum ja MUNA tüdrukud-poisid, autor/lavastaja Andri Luup ja produtsent Ere Naat, kes selle saali võlud esimesena avastasid ja kes jäävad igavesti Soonlepa karjamõisa ajalukku ühe lavastuse maailma esmaettekandega!

- VAT Teater ja KOLM VERSIOONI ELUST! VAT Teater oli meie saalis õigupoolest juba teist korda ja loodame, et tuleb lisa!

- Poolvillaste näitetrupp, kes tuli kaugelt Viljandimaalt ja mängis etenduse NISKAMÄE NAISED! Hooaja algus sai korraliku avapaugu!

- Muna söömaajast osavõtjad ja silmaringi avardava munasöömisõpetuse edastanud Helgi Põllo!

- Täiesti enneolematult vaimustav Hiiumaa Köök ja Pagar tüdrukud ja poiss, kellest on kujunenud Hiiumaa omamoodi visiitkaart! Nende müügimeeste ja maitsvate toodete kohta oleme külalistele suud vahtu rääkinud - kui teil saarel tööpõld otsa peaks saama, siis mandril teid juba oodatakse 
Pilditänu läheb teile, Tuuli Tammla ja Jaan Kontkar!

Kniks ja kraaps!

Poolvillaste trupp Viljandimaalt
Mae keetis veidi mune... Mitut pragu näed?


Maria Peterson ja Jan Uuspõld lähevad, viimast korda lavale

Mõni tool on veel nurgataga peidus ka

Elina Reinold (jah, ta on tuhvlites!) ja Margo Teder lähevad viimast korda lavale...




2 kommentaari:

  1. Vastused
    1. Nii ongi. Vahet pole, mis kuupäeval hooaja lukku paneme, ikka on sügisemõtted kohe peas :)

      Kustuta