Nägin näoraamatus kuskil mingit loosimängu vms, kus all siis inimesed kommenteerisid verikäki söömist. Isegi ei küsitud, et millega rahvas verikäkki sööbib, aga kõik ikka seletasid lahkesti. Suur oli mu üllatus, et piima mainiti vaid paaril korral - suurem osa tundub söövat hapukoorega.
Verikäkist võiksin ma aasta läbi toituda. Pole paremat õhukestest ja krõbedaks praetud viiludest (soovitavalt suitsupekikuubikutega, muid vilesid polegi tarvis), millele valad piima peale ja...
Verikäkk oli kunagi mu lemmik. Nii väga meeldis süüa. Ühel korral proovisin ise teha, kui ma esimest korda verivorsti tegin. Tuli päris selle õige maitsega, aga samas ei olnud ka. Loodetavasti saan jõulude ajal proovida :-) Oh, ja, mul pole mitte midagi juurde vaja. Söön just nii nagu pannilt tuleb.
VastaKustuta