kolmapäev, 28. aprill 2021

Rõõm hakklihast

 Mul on nii hea meel, et Maaleht märkas Atria ägedat hakklihapakendit. Artikli mõte on küll väheke teine (keskkonnasäästlikkus), aga mina muidugi nii keskkonnasäästlik pole, mind huvitab asja praktiline pool ja välimus.

Kui see pakend poelettidele ilmus ammu-ammu, siis ma isegi plaanisin postitust teha, aga pakend oli nii hea, et ma ruigasin rõõmust ja kukkusin vaaritama ja sinna see jäi. Aga ma pean tunnistama (loodan, et tootja seda siin ei loe), et pärast selle pakendi ilmumist ma hakkliha ostes kilohinda enam ei vaata ja teen valiku alati just nende toodete hulgast. 

Sest seda pakendit on päriselt mugav avada. Käsi võib olla niiske, märg või kasvõi rasvane: sa saad selle pakendi lahti. Kõige enam ei kannata ma neid nn sügaval plastalusel hakklihasid, millel peaks kattev kile olema ka ühest nurgast tõmmatav, aga noh... reaalsus on teine, ikka lõpeb see tavaliselt noa järele haaramisega. Ja siis on seal põhjas sageli veel see imamislapike, need mulle ka ei meeldi :) 

Külmikusse ja sügavkülma ladustamisest ma parem ei räägi, see on ka mugav ja ruumisäästlik. Seda kandilist plastalusel karpi on ju ka hõlbus virna laduda, ent seal on sees kõvasti õhku ja miks ma pean seda õhku oma külmikus säilitama?

Nii et tõeline pakendi-edulugu ja ma loodan, et nii mõnigi teine tootja hakkab rohkem mõtlema kasutusmugavuse peale. 


6 kommentaari:

  1. jaa, ma ostan ka nüüd ainult ja ainult seda, kusjuures, nii mõnus pisike pakk, 300 gr, sjupeer! Ma ka ruigan:)

    VastaKustuta
  2. Noogutan hoogsalt ja olen samas klubis.

    VastaKustuta
  3. Hakkliha on väga tänuväärne toiduaine ja toitudes asendamatu! Sõltumata pakendist. Aga - olen ka selle pakendiga ostnud, kui on ette sattunud. Pole paha, peab mainima!:)

    VastaKustuta