kolmapäev, 24. juuli 2024

Pildikesi heitlikest päevadest



See võib merekaugele inimesele tunduda veider, aga jah, Heltermaa sadamast  kiiresti sööma minekuks on lõppeks ikkagi vist kõige mõistlikum Haapsalu. Ainult et see ilmateate lubatud 2 m/s oli küll naljanumber, Järjekordselt jõudsin aga tõdemuseni, et mida suurem ja vastikum laine, seda kindlam on just ise roolis olles. Kõrvalistmel on see trumlis peksmine palju kehvem taluda.






Osta ära! Mul pole küll terve maal kaadrisse mahtunud, aga kes see ikka selliste pisiasjade kallal norib. Igatahes kui sul on taskus mingi mõttetu 192 000 (või oli 142 000), siis siin on sulle üks võimalus selle kulutamiseks. PS. Martin Saare töid on praegu Viscosas rohkemgi üleval.

Viscosa kultuuritehas on endale head reklaami osanud teha ja saart külastavad turistid on väga hästi nendega kursis. Külastajate tagasiside on võrdlemisi ootuspärane. Nooremapoolsed hipsterid ja boho´d üldiselt kiidavad taevani, keskealised ja vanemad pigem seal ei hängi. 



Tänavu on randades jõhkralt palju surnud ogalikke. Tegelikult vist pidavatki ogalikud pärast kudemist surema ja kuna tänavu oli veetase pikalt kõrge, siis nüüd langedes nad nii massiliselt randa jõuavadki. Midagi sellist. Vana mereteadlane on kõnelnud, tänan tähelepanu eest.




 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar