neljapäev, 14. aprill 2022

Esitletud

 

Nagu näha, ei hiilga see blogi kuskilt otsast operatiivsusega, ent kas peakski :) Ajaloo tarbeks paneme siiski mägi maha, et 12. aprill keeras end kalendris rutem ette, kui oleksin soovinud ja üllatuslikult ei juhtunudki midagi hullu. Viru keskuse Rahva Raamat on koduselt hubane, vestluskaaslane tark ja humoorikas (silmast silma kohtusime esmakordselt).

Ja muidugi on mul üüratu rõõm kallite inimeste üle, kes kohale tulid: oli hiidlasi, oli blogi- ja instasõpru, raamatusõpru, kolleege kirjandusilmast ja turismiinimesi. Väga vahva! Suutsite mind meeldivalt üllatada!

Tõsi, endiselt pean möönma, et kirjutada on mul lihtsam, sest mõtet on kergem kindlas sängis hoida. Lobisemises ma osav ei ole ja siis lähevad need mu lohisevad mõtted kõik nelja tuule poole rändama. Oleks võinud ju rohkem reisimisest rääkida, aga mida mina tegin?! Rääkisin valdavalt abieludest ja lahutustest :) Õnneks omad inimesed siiski teavad, et ega ma nüüd päris mingi sariabielluja ja -lahutaja ju ka ole. Aga eks ma siis saan siin lähiajal harjutada seda asja (mulisemise siis, mitte lahutamise), sest tundub, et tuleb üks reisi-podcast´i salvestus ja raamatukogud ja äkki ka Kalamaja päevad jne. 












Pilditänu läheb Pillele (keda ma, muide, nägin silmast silma esimest korda, aga kes on insta-blogimaailmas mu teel olnud pikka aega)!


Ja siis te, nunnupallid, veel hellitasite mind ka sajaga!

PS. Iseendale mäletamiseks, et jõudsin nüüd ka sinna liigasse, millest M.K oma viimases raamatus kirjutas. Koguni kaks seika. 

3 kommentaari:

  1. Mul on tõesti nii-nii kahju, et ma tulla ei saanud.
    Aga sinu üle suur rõõm!
    Kindlasti tahan ka raamatu läbi lugeda ja midagi arvata.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No nii kurb, ma juba lootsin, et on traditsioon tekkimas või miskit.
      See "midagi arvata" kõlab kui ähvardus :)

      Kustuta
  2. Ooooooooooooolime!!!💖💖💖🥰🥰🥰

    VastaKustuta