pühapäev, 24. oktoober 2021

Ilm/Offill

 Hullu maailma hullude inimeste argielu killukesed, püütud kinni minategelase Lizzie silma ja kõrva läbi. Tekst koosneb tõepoolest nappidest fragmentidest, nii et pika jutu austajad pangu aga heaga vaim valmis. Mulle sellised omavahel lõdvalt seotud katked meeldivad, isegi väga. Tõsi, lugemine on seetõttu väga intensiivne ja väsitav, seepärast ilmselt kuluski õblukese raamatu lugemiseks üksjagu aega. 

Veider, et see ilmaelu juba mitu aastat tagasi nii pöörane oli, hetkel tundub ju küll, et alles viimane aasta-paar on inimestel ajud krussi keeranud. Raamatust vilksatab korduvalt läbi prepperite (maailmalõpuks valmistujad? või on sellele parem maakeelne vaste olemas?) teema, mis meie meedias  lahvatas korraks laiemalt  koroonapandeemia alguses, kuid nagu näha, siis USA-s on nad juba varem pildil olnud. 

Raamatu suurim väärtus mu jaoks on kahte lehte lendav must huumor, igati nauditav!



2 kommentaari:

  1. Ehhee, ma vaatan praegu Teenijanna raamatu põhjal tehtud seriaali, kus naistel on teatavasti nimeks patronüümid ja pealkirja nähes mõtlesin kohe, et kuidas saab mehe nimi olla Fill :) aga hoopis hea raamatu soovitus :) tänan !

    VastaKustuta