laupäev, 15. veebruar 2020

KL-Penang-Langkawi-Koh Lipe-KL

Tulles vastu Sepikoja soovile ja langedes korraks selle blogi teemast välja, postitan mõned pildid hiljutistelt radadelt. Juttu kahjuks suurt ei lisa, see läheb hetkel otse käsikirja. 
Tänan küsimast, reis oli hirmus tore. Ei ühtegi ämblikut. Ei ühtegi kõhutõbe (ja seekord sõin ma vahepeal ikka kohe päris urgastes, lisaks ei keeldunud ühestki jääkuubikust ja hambaid pesin ainult kraaniveega). Ja kõike seda väga lohaka seespidise desinfitseerimise tingimustes, sest näiteks Penangi saar ei soosinud alkoholi tarvitamist.







Puhtusefriik Jekaterina võib siit eeskuju võtta, kuis oma Volli istmekatteid kaitsta.











Toitude esteetiline pool pole just kõige parem, aga muidu on Malaisia köök mu täielik lemmik.













Tundsin keramajast nii puudust, et Kuala Lumpuri öömaja otsisin ümartorni.


Jah, need on redised, üks isend kaalub ikka mõnuga poole kilogrammi kanti





Seda pilti tehes ma tegelikult veel ei teadnud, milliseks mu reisi lõpp kujuneb, tegin kõigest nalja. Aga Eestisse ja EMOsse jõudes  ja nautides gripi kiirtesti "võlusid" palusin vabatahtlikult med.õel  end lõpuks samamoodi nurka istuma panna, et oleks võimalik proov võtta. Nägu oli ilmselt suht samasugune peas. Ma ei lase enam mitte kunagi mitte kellelgi endale nina kaudu orasid ajju ajada, ennemini olen valmis niisama surema. 


Kui päris veini ei anta, peab leppima 3D rõõmudega


11 kommentaari:

  1. Heh, ma arvan, et mul naabrid saaks kreepsu, kui Volli nii mehiselt riietan. Arvavad, et ma lõplikult aru kaotand 😂

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Memmed saaksid akendel kõhutades arutada, et miks Sa meest autos kinni hoiad (pane siis ikka hästi mehine särk) ja tuppa ei kutsu :)

      Kustuta
    2. Rinnahoidja peaks särgi alla monteerima:)

      Kustuta
    3. No Sul oleksid jah teistsugused instruktsioonid kui Jekaterinal :)) Kusjuures ma hakkasin mõtlema, et kummaline valik tal - võiks ju üldse teistpidi kogu kaadervärgi sättida, saaks rohkem keelepeksu ja teravaid elamusi :)

      Kustuta
  2. Naabrid kutsuvad Lastekaitse mulle nende särkide peale autos. Arvavad, et ma distsiplineerin poisse ja sooja koti peale ei lase vaid hoian öö otsa külmas autos 😄
    Kas rinnahoidja istmekattena sõidu ajal segama ei hakkaks? Noh ma ikkagi naisterahva süles pole juba ammu istunud, aga tundub kuidagi ebamugav 🤔

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No rintsikad jääks ikka abaluid torkima, dekoltee tahapoole. Majanaabrid näeksid, et sa ka öösel ei lahku oma armsast Vollist!

      Kustuta
    2. Vägisi kisub vallatuks ära see teema 😳

      Kustuta
    3. Arumaisaa, mul oli ontlik vanainimeste reis ja nüüd kommentaariumis siis sedasi... Kuhu iganes isand Konn ilmub, seal asi käest läheb, ma ütlen!

      Kustuta
  3. Omast arust kirjutasin ma siia kommentaari, aga ju siis ikka mitte...
    Igatahes - olen tänulik ja liigutet, et minu tagasihoidlik soov sai selle postituse üheks tõukejõuks. Eks fotod ole ikka abiks, kui juttu ainult jaopärast antakse!:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Küllap Sa mõtteis vaid kirjutasid, mul on seda palju juhtunud. Eriti siis, kui esimesl korral loen mõnd blogipostitust telefonist ja pean plaani arvuti ette jõudes vastata. Ja sageli sinna see plaan jääbki :)

      Aga nagu ma siin pidevalt veendun, siis Sinu utsitamistest on palju abi olnud ;) Eelmist blogi kustutades päästsin sealt reisilood ja nüüd neid märkmeid üle sirvides olen nii mitmelgi korral lugenud sissekandeist vihjeid Sepikojale :) Nii et hetkel pean tõdema, et Sinust on palju abi olnud - muidu poleks mul kuskilt neid minevikuvihjeid võtta.

      Kustuta
    2. Oh, ma nüüd kohe ei teagi, kuidas niisugustesse vihjetesse suhtuda või mida sellest arvata... Ausalt öeldes ei tea ma üldse, millest Sa räägid!?!:) Seda on muidugi tore kuulda, et minust on veidi kasu olnud, kuigi ma päriselt ei taipa, milles see abi seisneb:)

      Kustuta