teisipäev, 9. juuli 2019

Elust saare moodi

Mõnikord mõtlevad suure maa inimesed, et mis need saareasukad nii kangesti kisuvad kiunu üles iga asjaga, kõigil on ju raske. Täna ilmus Ärilehes väga hea lugu Hiiumaa ühe ägedama ja tegusama naisega - lugege ise! 
Kaja Antons on see inimene, kellest me kodus isekeskis nii mõnelgi õhtul räägime. Et kuidas ta suudab, kuidas jõuab, mis teda käivitab? Ta käitub väga... ebahiidlaslikult, kui aus olla. Ei´d kuuleb tema suust harva ja kõigi raskuste kiuste leiab ta võimaluse aidata ja kaasa lüüa. 

Hetkel puudutab Coop Hiiumaa meid kõige enam just meie õuel toimuvate etendustega seoses. Juba eelmisel suvel aitasid nad etenduseaegse puhvetiga ja suur rõõm on teada, et see jätkub tänavugi. Kaja tuiskab vajadusel ka ise kolleegidega Kärdlast kohale, et vaadata üle koht ja pidada plaani ja kui napib töökäsi, siis hüppab ka ise letti (ma muidugi ei tea, äkki on teistegi piirkondade tarbijate ühistute esinaised-esimehed nii atsakad).

Suur rõõm, et tema tegemisi on märgatud ja tunnustatud!  

Minu pildimassin on Kaja Antonsi kinni püüdnud minu teisel Hiiumaa suvel, kui ta kohvikutepäeval vuras saiarattaga ringi.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar